مقدس ترین کار در کشور فعالیت اقتصادی و اشتغال زایی است
- شناسه خبر: 5872
- تاریخ و زمان ارسال: 17 تیر 1399 ساعت 04:19
- بازدید : 34 بازدید
- نویسنده: karafarin

استاندار خراسان رضوی در جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی که با محوریت شهرستان بردسکن برگزار شد، گفت: همه مدیران باید کاری کنند که آثار فعالیت های اقتصادی در سفره مردم دیده شود و امروزه مقدس ترین کار در نظام مقدس جمهوری اسلامی، فعالیت های اقتصادی و اشتغال زایی است. وی با بیان این که هفته ای شش جلسه در حوزه مثلث توسعه اقتصادی با شهرستان های استان برگزار می شود، افزود: راهبرد نماینده عالی دولت در استان فعالیت های اقتصادی است و باید کارهای سیاسی را کنار بگذاریم و امروز باید سیاسی ترین کار ما در استان کار اقتصادی باشد که مردم آثار آن را در سفره های خود لمس کنند. استاندار خراسان رضوی بیان کرد: خوشبختانه شهرستان بردسکن با مدیریت بسیار خوب فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضا اقدامات بسیار خوبی را در حوزه فعالیت معین های اقتصادی و اشتغال زایی انجام داده است و باید اعلام کنم، تعداد بیکاران شهرستان بردسکن کمتر از سه هزار نفر است که با توجه به فعالیت های خوب معین های اقتصادی و دیگر نهادها امید است ظرف دوسال آینده نرخ بیکاری شهرستان بردسکن از ۱۱ درصد به کمتر از ۵ درصد کاهش پیدا کند. رزم حسینی با بیان این که در حوزه اشتغال و فعالیت های اقتصادی، اختیارات لازم به فرمانداران تفویض شده است، افزود: فرمانداران می توانند با رایزنی ها و پیگیری نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی و اشتغال زایی منطقه خود با وزیران و معاونانشان، نشست هایی را برگزار کنند. وی ضمن تقدیر و تشکر از نماینده قبلی مردم بردسکن در مجلس شورای اسلامی گفت: حجت الاسلام نیک بین نماینده فعلی بردسکن جوانی پر انگیزه است که می توان از ظرفیت اقتصادی نماینده استفاده کرد. استاندار خراسان رضوی بر اعلام میزان سپرده گذاری در بانک های شهرستان ها به فرمانداران تاکید کرد و گفت: در شهرستان بردسکن حداقل بیش از شش هزار میلیارد تومان سپرده بانکی وجود دارد که می شود از سپرده گذاران اجازه گرفت و با استفاده از امتیاز آن ها در مسیر اشتغال، تسهیلاتی به متقاضیان پرداخت کرد. رزم حسینی گفت: سال ۹۹ سال سختی برای کشور و استان خراسان رضوی است چرا که ویروس کرونا ضربه مهلکی را به اقتصاد کشور و استان وارد کرد و چندین سال طول می کشد که بتوان عقب ماندگی اقتصادی را جبران کرد. وی بیان کرد: طرح مدل توسعه اقتصادی برای استان خراسان رضوی طرحی ماندگار خواهد بود و امید است تعامل و همدلی مجموعه مدیریتی استان موجب امید آفرینی در مردم شود. رزم حسینی گفت: معین های اقتصادی شهرستان بردسکن تاکنون موفق عمل کرده اند و پیش بینی اشتغال معین های اقتصادی برای امسال ۸۰ فعالیت با سرمایه گذاری ۶۷ میلیارد تومان و اشتغال زایی ۹۸۳ نفر است.
۱۳ پروژه در حوزه معادن
در این جلسه علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، از سرمایه گذاری شرکت ایمیدرو در حوزه مس خبرداد و گفت: از مجموع ۲۳ تفاهم نامه سرمایه گذاری انجام شده با معین های اقتصادی، ۱۳ پروژه آن فقط در حوزه معادن است و خوشبختانه متوسط پیشرفت پروژه های معین های اقتصادی در بردسکن ۷۷ درصد است که از این لحاظ بردسکن رتبه دوم استان را دارد. وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت بسیار خوب شهرستان بردسکن در حوزه معادن به ویژه فراوری مس، با ورود شرکت مس ایران شهرستان بردسکن به قطب مس کشور تبدیل شود. علی اکبر لبافی، دبیر نهاد مردمی اقتصاد خراسان رضوی گزارشی از آخرین وضعیت فعالیت معین های اقتصادی در بردسکن ارائه داد و گفت: از هفت معین اقتصادی شهرستان بردسکن، پنج معین در گام های پنجم و ششم طرح مثلث توسعه اقتصادی قرار گرفته اند و بردسکن به لحاظ عملکردی در رتبه پنجم شهرستان های برتر استان قرار دارد. دراین جلسه حجت الاسلام ایزدی مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خراسان رضوی خدمت کردن به مردم را یک نوع عبادت دانست و گفت: همه ما باید تلاش کنیم که تسهیلات پرداختی در مسیر اصلی خودش هزینه شود و با ایجاد فعالیت های اقتصادی نرخ بیکاری را در استان کاهش دهیم.
ثبت ۱۰۰ پروژه معین های اقتصادی بردسکن
فرماندار بردسکن گفت: تاکنون معین های اقتصادی بردسکن ۱۰۰ پروژه را در سامانه رصد فعالیت های اقتصادی با سرمایه گذاری ۶۹ میلیارد و ۳۱ میلیون تومان با اشتغال زایی ۶۲۷ نفر به ثبت رسانده اند. مجتبی شاکری در جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت شهرستان بردسکن که با حضور مهندس رزم حسینی استاندار به طور ویدئو کنفرانسی برگزار شد، گفت: تاکنون با ایجاد ۲۳ تفاهم نامه در راستای طرح مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی ۸۷۵ میلیارد تومان با اشتغال زایی هزار و ۹۲۰ نفر دراین شهرستان سرمایه گذاری شده است. وی با بیان این که معین های اقتصادی فرهنگی شهرستان بردسکن از پنج به هفت معین افزایش یافته است، افزود: معین های اقتصادی شهرستان بردسکن تاکنون برای ۱۰۰ پروژه با سرمایه گذاری ۶۹ میلیارد و ۳۱ میلیون تومان با اشتغال زایی ۶۲۷ نفر براساس سامانه رصد که در دبیرخانه نهاد اقتصاد مقاومتی استان به ثبت رسیده است، اقدام کرده اند که ۹۶ پروژه آن در گام ششم طرح در مرحله پایش، نظارت و پایدارسازی قرار دارد و امید است مدیران دستگاه های اجرایی حمایت خود را از معین های اقتصادی داشته باشند. وی بیان کرد: ۱۸ پروژه درحوزه صنعت و معدن با سرمایه گذاری ۸۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و اشتغال زایی هزار و ۸۷۵ نفر، سه پروژه در حوزه کشاورزی با اعتبار پنج میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان با اشتغال زایی ۲۶ نفر و دو پروژه در حوزه خدمات با اعتبار دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان با اشتغال زایی ۱۹ نفر است. فرماندار بردسکن ادامه داد: با مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و شهرستان و ستاد تدبیر استان تاکنون هشت پروژه با اعتبار ۵۹۴ میلیارد تومان و اشتغال هزار و ۱۰۹ نفر به بهره برداری رسیده است. همچنین چهار پروژه با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان و اشتغال ۴۰۹ نفر، بیش از ۹۵ درصد پیشرفت و هفت پروژه با اعتبار ۱۶۹ میلیارد تومان و اشتغال ۴۰۹ نفر، بین ۵۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت و چهار پروژه هم با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان و اشتغال ۷۱ نفر، زیر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی که معین های اقتصادی دارند از آن ها خواست در حوزه مسائل اقتصادی و اشتغال ایده پردازی و در ایجاد اشتغال در روستاهای حوزه فعالیت خود اقدام کنند.
وی همچنین گفت: خوشبختانه با فعالیت معین های اقتصادی در منطقه، بارقه امیدی در مردم به ویژه مناطق روستایی ایجاد شده است و حقیقتا شاهد مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها هستیم. فرماندار بردسکن بیان کرد: علاوه براین، با اشاره به سال جهش تولید فعالیت معین های اقتصادی در منطقه در حوزه های مختلف باعث جهش تولید و پویایی اقتصاد شهرستان بردسکن شده است. وی با اشاره به تاکید استاندار خراسان رضوی در بحث راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری و پرداخت تسهیلات اشتغال گفت: تاکنون به همت صندوق کارآفرینی امید و جهادکشاورزی ۱۱ صندوق سرمایه گذاری و ۳۱ صندوق قرض الحسنه نیز توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه بردسکن در روستاها ایجاد شده است. وی به پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به مبلغ هفت میلیارد تومان توسط بنیاد برکت در ۱۳ روستای این شهرستان با اشتغال زایی ۲۶۴ نفر اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بنیاد برکت اگر چه جزو معین های اقتصادی شهرستان بردسکن نیست ولی درحوزه اشتغال موفق عمل کرده است.