حمایتهای یارانهای از صنایع کوچک ۱۷ برابر شده است
- شناسه خبر: 9907
- تاریخ و زمان ارسال: 30 آبان 1400 ساعت 06:17
- بازدید : 67 بازدید
- نویسنده: kanoonkarafarini
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: با پیگیریهای انجام گرفته از طریق سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، میزان اعتبارات در بخش حمایتهای یارانهای از واحدهای صنعتی خرد در داخل و خارج از شهرکهای صنعتی از ابتدای سال تاکنون ۱۷ برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
محمد احسانی در سومین نشست تخصصی تجاری و سرمایهگذاری مشترک که با حضور بیش از ۶۰ نفر از تجار و صنعتگران و صاحبان سرمایه از کشور افغانستان و ایران در شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت روابط تجاری با کشورهای همسایه در راستای توسعه صادرات غیرنفتی از ابتدای سال اتفاقات خوبی را در این حوزه رقم خورده است.
وی افزود: میزان حمایت شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی از واحدهای صنعتی کوچک در سال گذشته ۱۵ تا ۳۰ درصد بوده اما با افزایش اعتبارات در این بخش طی سال جاری این حمایتها به ۸۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی بیان کرد: از جمله حمایتهای این شرکت از صنایع خرد و کوچک میتوان به کمک به ثبت برند، بازدیدهای میدانی برای شناسایی بازار محصولات صادراتی، تامین هزینه خرید دفتر و انبار و سردخانه در کشورهای هدف صادراتی، تامین هزینه های ورود به فهرست واحدهای صنعتی معتبر در کشورهای دیگر، خرید اسناد مناقصه، تهیه کاتالوگ به زبان انگلیسی، کمک هزینه تبلیغات شهری و رسانه ای، اخذ غرفه در نمایشگاه های خارجی یا بازدید از آن و پذیرش هیاتهای خارجی برای بازدید از نمایشگاه های داخلی اشاره کرد.
احسانی ادامه داد: امسال برای توسعه تبادلات تجاری با کشورهای همسایه یک منطقهبندی از سوی سازمان صنایع کوچک بین استانهای مختلف انجام گرفت که بر اساس آن خراسان رضوی موظف به متمرکز شدن روی بازار افغانستان و افزایش مراودات تجاری با آن کشور شد.
وی به اشتراکات زبانی و فرهنگی فراوان بین ایران و افغانستان و اهمیت حفظ بازار آن کشور برای ایرانیها اشاره و بیان کرد: مردم افغانستان سختکوش و مظلوم هستند که امید است هر چه سریعتر مشکلات داخلی آنان برطرف شود و به واسطه حضور دوستان در تشکلهای آن کشور، بتوان تضمین لازم برای حفظ سرمایه تجار و تولیدکنندگان ایرانی در افغانستان را فراهم کرد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهار کرد: حفظ مزیتهای صادرات به کشور افغانستان با توجه به تحولاتی که در مدیریت آن کشور به وجود آمده و طالبان در راس قدرت قرار گرفته، بستگی به سیاستهای حاکمیت فعلی آن کشور دارد.
احسانی افزود: در چند سال اخیر تولید کالاهای صنعتی افغانستان رشد خوبی داشته اما همچنان در تامین مواد اولیه و برخی کالاهای صنعتی نیازمند به کمک ایران هستند. ایران هم در مقابل به یک سری از کالاهای افغانستان نیاز دارد.
وی گفت: در خراسان رضوی همانند گذشته تعاملات با افغانستان در تامین مواد اولیه و ماشینآلات ادامه خواهد یافت و حتی مشاورین این استان در حوزه ارائه خدمات فنی و مهندسی آماده همکاری با آن کشور و توسعه اقدامات خود در این زمینه هستند.
در ادامه مهدی تقوایی، مدیر کل دفتر اشتغال و سرمایهگذاری استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست، ارتباطات انسانی بین مردم ایران و افغانستان و حفظ ارتباطات تجاری با این کشور را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: تلاش خراسان رضوی براساس سیاستهای ملی تسهیل فرآیندها برای جذب سرمایه گذاران افغانستانی در استان است.
وی با اشاره به تاکید رییس جمهور مبنی بر توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه افزود: استاندار خراسان رضوی در هفتههای اخیر چند مرتبه به افغانستان سفر کردهاند تا بسترهای حفظ ارتباطات تجاری با آن کشور فراهم شود، ضمن اینکه خراسان رضوی برای جذب سرمایهگذاران افغانستانی تمام حمایتهای لازم را در نظر گرفته است.
مدیر کل دفتر اشتغال و سرمایهگذاری استانداری خراسان رضوی بیان کرد: مشوقهایی برای سرمایهگذاران خارجی در ایران ایجاد و تلاش فراوانی انجام گرفته تا بتوان فرآیند ثبت شرکتهای خارجی را در کمترین زمان ممکن در خراسان رضوی انجام داد.
تقوایی بیان کرد: هم اینک از طریق پنجره واحد فیزیکی کسب و کار مستقر در ساختمان ساپکو مشهد که نمایندگان همه سازمانهای مجوز دهنده در آن مستقر هستند، در کمتر از ۱۰ دقیقه یک شرکت خارجی در استان به ثبت میرسد.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای این استان سقف سرمایهگذاری یا سپردهگذاری بلندمدت ۲۵۰ هزار دلاری به منظور صدور مجوز اقامت پنج ساله برای خارجیها به ۱۵۰ هزار دلار کاهش مییابد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی مدیر کل دفتر اشتغال و سرمایهگذاری استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: تسهیل فرآیندها در ثبت دفتر صادراتی توسط سرمایه گذاران افغانستانی، تسهیل تردد کامیونهای صادراتی و ترانزیتی در مرز دوغارون و فرآیندهای مربوط به کسبوکار در خراسان رضوی را از بسترهایی برشمرد که برای جذب سرمایهگذاران خارجی در استان مهیا شده است.