۹ درصد اشتغال شهرکهای صنعتی کشور در خراسان رضوی
- شناسه خبر: 5814
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1399 ساعت 04:04
- بازدید : 38 بازدید
- نویسنده: karafarin

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی گفت: ۹ درصد اشتغال کل شهرکهای صنعتی کشور در شهرکهای صنعتی خراسان رضوی قرار دارد.
مسعود مهدیزاده مقدم در بازدید از شهرک صنعتی چناران، اظهار کرد: در ۴۰ شهرک و ناحیه صنعتی به متقاضیان زمین واگذار شده و هم اکنون دو هزار و ۶۸۲ واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اشتغال ایجاده شده برای دو هزار و ۱۲۱ نفر در سال گذشته، تصریح کرد: هم اکنون افزون بر ۷۷ هزار نفر در شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی مشغول به کار هستند که ۹ درصد اشتغال کل شهرکهای صنعتی کشور در این استان ایجاد شده است.
مهدیزاده مقدم بیان کرد: وجود ظرفیتهای بینظیر استان و نیز مراکز تحقیق و توسعه دانشگاهی و واحدهای صنعتی و همچنین فناوریهای نوین شرکتهای دانشبنیان استان فرصتهای بزرگی است که باید برای اشتغال بیشتر استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی با بیان اینکه نگاه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به اشتغال بیشتر در مناطق کمتر توسعه یافته است، عنوان کرد: مزایا و مشوقهای مناسب برای توسعه این مناطق به خصوص برای اشتغال مولد پیشبینی شده تا سرمایهگذاران و متقاضیان این مناطق بهرهبرداری کنند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی، وی خاطرنشان کرد: صنایع کوچک و متوسط سبب پویایی صنعت، ایجاد اشتغال مولد و رشد اقتصادی شدند و نیز ارزش افزوده صنعتی مناسبی برای صنعتگران و سرمایهگذاران به وجود آوردهاند.