نبود بازارچه فروش محصولات سنگ و هنر سنگتراشی در مشهد
- شناسه خبر: 14109
- تاریخ و زمان ارسال: 23 خرداد 1402 ساعت 08:47
- نویسنده: erfan ahmadi

محمدحسین روشنک، رئیس کمیسیون تجارت اتاق مشهد در نخستین همایش تخصصی هنر سنگتراشی که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای که در حوزه صنایعدستی استان بهویژه سنگ هرکاره و هنر هرکاره تراشی و حکاکی روی سنگ وجود دارد، ایجاد این کمیسیون توسط مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان پیشنهاد و در هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی تصویب شده است.
صنایعدستی پیشکسوت و پیشینه تاریخی صنایع است و باید این داشتههای ارزشمند را حمایت و به دنیا معرفی کنیم. با همکاری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی در حال برنامهریزی برای توسعه صادرات صنایعدستی هستیم.
امیدواریم بتوانیم با افزایش صادرات و ایجاد بازارهای جدید برای فروش محصولات صنایعدستی به هنرمندان و صنعتگران صنایعدستی کمک کنیم.