۱۰ تقاضای ایجاد شهرک صنعتی غیردولتی در خراسان رضوی ارائه شده است
- شناسه خبر: 11412
- تاریخ و زمان ارسال: 8 اسفند 1400 ساعت 07:17
- بازدید : 60 بازدید
- نویسنده: kanoonkarafarini
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: هماکنون ۱۰ تقاضا از سوی سرمایهگذاران برای ایجاد شهرک صنعتی غیردولتی در استان در مرحله بررسی و اخذ استعلامها قرار دارد.
علی بهرامیزاده روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: دلیل طولانی شدن صدور مجوز برای ایجاد این شهرکها، دریافت پاسخ استعلامها از دستگاههای اجرایی مربوطه و تایید کارگروه امور زیربنایی و در نهایت شورای برنامهریزی و توسعه استان است.
وی ادامه داد: طبق قانون، صدور مجوز برای شهرکهای صنعتی غیردولتی در قالب دو چک لیست انجام می گیرد که بر اساس آن در مرحله نخست باید زمین تحت مالکیت فرد متقاضی قرار داشته باشد و در این صورت مرحله دریافت پاسخ استعلامها از دستگاههای اجرایی مربوطه قابل اجرا خواهد بود.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: پاسخ استعلامها مربوط به دستگاههای اجرایی از قبیل اداره کل حفاظت محیط زیست، اداره کل راه و شهرسازی، شرکتهای آب، برق و گاز و اداره امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی میباشد تا زمینی که قرار است شهرک صنعتی در آن ایجاد شود، هیچ مشکلی در ارتباط با محیط زیست، زیرساختها و دیگر کاربری ها نداشته باشد.
وی افزود: پس از اینکه پاسخ مثبت استعلامها از سوی همه دستگاه های اجرایی دریافت شد، در صورتی که کارگروه امور زیربنایی و سپس شورای برنامه ریزی و توسعه استان تاییدیه نهایی را برای تقاضای ایجاد شهرک صنعتی غیردولتی صادر کرد، موضوع در هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان مصوب و جواز تاسیس و پروانه بهره برداری برای آن صادر می شود.
بهرامی زاده ادامه داد: برای تسهیل در صدور مجوزهای مربوط به شهرکهای صنعتی غیردولتی، حسب دستور استاندار، کمیته ای در شرکت شهرکهای صنعتی استان تشکیل و نشستهای آموزشی و توجیهی با هیات موسس شهرکهای صنعتی غیردولتی مورد تقاضا در استان برگزار شد.
وی گفت: ایجاد شهرک صنعتی دولتی در خراسان رضوی نیز مانند بخش خصوصی مستلزم دریافت پاسخ مثبت استعلامها از دستگاه های اجرایی مربوطه و سپس اخذ تاییدیه از کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی و توسعه استان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی واگذاری واحدهای کارگاهی یا شهرکهای صنعتی کارگاهی را بهترین گزینه برای استقرار صنوف متقاضی در این زمینه دانست و افزود: حسب راهبردهای امسال سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، واگذاری ۳۰۰ واحد کارگاهی تولیدی در ۱۰ شهرک و ناحیه صنعتی استان آغاز شده و تاکنون ۷۰ واحد به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: ایجاد دو شهرک صنعتی، کارگاهی نیز در مشهد در دستور کار قرار گرفته که شامل شهرک صنایع دستی و گوهرسنگها و شهرک صنعتی کیف و کفش و پوشاک است.
بهرامی زاده گفت: مکانیابی شهرک صنعتی صنایع دستی و گوهرسنگها با همکاری شهرداری انجام شده و در زمینی در پشت نمایشگاه بین المللی مشهد ساخته می شود، مطالعات و گرفتن استعلامهای این شهرک و شهرک صنعتی کیف و کفش و پوشاک نیز در حال انجام است.
وی افزود: انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی نیز در خصوص ساخت این شهرکها و همچنین ایجاد کارگاههای تولیدی اعلام همکاری کرده و نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی نیز پیگیر ایجاد شهرک صنعتی کیف و کفش و پوشاک است.
هم اکنون ۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد ۲۹ واحد شهرک صنعتی و ۲۱ واحد ناحیه صنعتی است. از مجموع این تعداد ۲۶ شهرک صنعتی و ۱۴ ناحیه صنعتی فعال بوده و واگذاری زمین در آن در حال انجام است.
شهرک صنعتی غیردولتی فردوسی نیز در حوالی مشهد فعالیت دارد.