ما مقصر عملکرد بد در زمینه اقتصاد هستیم
- شناسه خبر: 2666
- تاریخ و زمان ارسال: 2 اردیبهشت 1398 ساعت 03:44
- بازدید : 52 بازدید
- نویسنده: karafarin

استاندار خراسان رضوی گفت: نگاه مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد و فعالان اقتصادی درخشان است و اگر ما بد عمل کردیم و بروکراسی اداری آنها را خسته و تحقیر میکند، مقصر ما هستیم که باید بخش دولتی، قوانین مجلس و یا دستگاه قضایی خود را اصلاح کنیم وگرنه نگاه مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد، سرمایهگذار و تولیدکننده نگاه درخشانی است که این نگاه را به عنوان عابدین مطرح کردند.
به گزارش ایسنا-منطقه خراسان، علیرضا رزمحسینی امروز در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی استان، اظهار کرد: سال گذشته شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به همت استاندار سابق و رئیس اتاق ایران، رتبه برتر کشور شد. امیدوارم امسال نیز این امکان فراهم شود تا این جایگاه را حفظ کنند و نوآوریها و طرحهای جدیدی در راه نجات وضعیت جاری در سطح ملی داشته باشند.
وی در خصوص نگاه مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد با اشاره به دیدار خود با ایشان، گفت: قبل از این جلسه گزارش کوتاهی در حد ۱۰ صفحه محضر ایشان ارائه کردم که متفاوت از گزارشات دولتی گذشته بود و ارکان حکومت استان آن را امضا کرده بودند. در این گزارش برنامههای خود را در استان مطرح کردیم. اولین برنامه بحث اقتصادی بود. در مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی، ارکان حکومت همراه و همدل شدند، ما نیز بر معیشت مردم و الگوی اقتصاد مقاومتی متمرکز شدیم و آن را به سطح استان تعمیم میدهیم. در خصوص مناطق ۱۲گانه گزارش داده و بیان کردیم که تا این مدت ۵۳ شرکت مهم، بخشهای مختلفی از استان را بر عهده گرفتند و ما در حال اجرای الگوی موفق قلعهگنج هستیم.
رزمحسینی افزود: بحث دیگر حاشیه شهر بود که نزدیک ۱۰ هزار واحد مسکونی را در همان بافت قدیم الگوسازی کردیم. بحث دیگر آسیبهای اجتماعی استان است که ظرف سه ماه آینده ۶۶ دفتر تسهیلگری در حاشیه شهر مشهد به صورت هفتهای دو یا سه دفتر راهاندازی خواهد شد که اکنون کار آن آغاز شده است. بحث بعدی در خصوص مساله آب استان است. ما این برنامهها را تقدیم مقام معظم رهبری کردیم.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در جلسهای که خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم، ایشان به چند مطلب کلیدی اشاره کرده و فرمودند که به بخش خصوصی علاقهمند هستند. نگاه مقام معظم رهبری به اقتصاد و بخش خصوصی اینگونه است که کارآفرینی را عبادت میدانند و از نظر ایشان کارآفرینان عابدین هستند. از نظر ایشان فعالیت اقتصادی کار بسیار بزرگی است. در خصوص مثلث اقتصادی نیز فرمودند که مجاهدان اقتصادی با این قاعده که تعیین کردید، باید با سایر اضلاع همکاری کرده و آنها را تقویت کنند تا بخش خصوصی در استان تقویت شود.
وی بیان کرد: سپردههای بانکی استان مبلغ قابل توجهی است که شاید حدود یک چهارم بودجه کل کشور باشد. این وضعیت را برای مقام معظم رهبری تصریح کرده و از ایشان سوال کردم که استاندار خراسان باید استاندار ۹۰ هزار میلیارد تومان سپرده بانکی یا استاندار ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی سال ۹۷ باشد؟ ایشان فرمودند اگر بتوانید ۹۰ هزار میلیارد تومان مدیریت منابع کنید و بخش خصوصی وارد کار شود، استاندار ۹۰ هزار میلیارد اولیتر از رقم دولتی است.
رزمحسینی اضافه کرد: نگاه مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد و فعالان اقتصادی اینگونه است و اگر ما بد عمل کردیم و بروکراسی اداری آنها را خسته و تحقیر میکند، مقصر ما هستیم که باید بخش دولتی، قوانین مجلس و یا دستگاه قضای خود را اصلاح کنیم وگرنه نگاه مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد، سرمایهگذار و تولیدکننده نگاه درخشانی است که این نگاه را به عنوان عابدین مطرح کردند. ایشان در خصوص آستان قدس نیز در حکم آقای مروی بیان کردهاند که باید با مدیران دولتی همکاری کنند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در بحث رونق تولید من منتظر نمیمانم که در تهران انقلاب و حرکت جدیدی ایجاد شود و من چندان امیدوار نیستم که این کار صورت گیرد، عنوان کرد: آنچه در حال حاضر میتوانیم انجام دهیم، نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی است که امشب کار آن را آغاز میکنیم. در این نهاد دبیری را معرفی خواهیم کرد و مسئولیت مکان آن را نیز اتاق برعهده گرفته است. نقش این نهاد این است که چالشهای پیش رو را با مدیریت واحد و با همکاری ما کاهش دهد. اراده کردیم که در خراسان همه با هم در حد توان موانع تولید را رفع کنیم و مطمئن هستم که بخش قابل توجهی از این چالشها را میتوانیم حل کنیم.
وی افزود: بخشی را که نمیتوان حل کرد نیز در سطح ملی باید کمک شود، البته در هفته گذشته چندین دیدار با چند وزیر در حوزه اقتصادی و همچنین با رییس مجلس داشتیم. آقای لاریجانی فرمودند که شخصا وارد موضوع خواهند شد، این فرصت طلایی خوبی است که با همکاری هم بتوانیم رونق تولید، اشتغال، توانمندسازی مردم، جلب سپردههای جدید و ورود سرمایهگذاران فعال به استان را انجام دهیم و استانی خوب را بهتر از گذشته به وجود آوریم.
رزمحسینی در خصوص تشکیل شورای گفتوگو در شهرستانهای استان، گفت: ما ۲۸ فرماندار داریم که میتوانیم در هر جلسه مرکزی، سه نفر از فرمانداران را به نوبت دعوت کنیم تا مسائل شهرستانها را در این جلسه مطرح کنند و در خصوص آن تصمیمگیری شود، حتی نمایندگان نیز میتوانند در این جلسات حضور داشته باشند.
استاندار خراسان رضوی ضمن تبریک به هیات رئیسه جدید اتاق، تصریح کرد: تاکنون دیده نشده که دادستان تا این حد و با تمام توان حضور پیدا کند. دلهای همه به یکدیگر نرم شده و با وجود امام رضا(ع) کار جدیدی انجام خواهیم داد. بیشترین کار من بسترسازی برای فعالان اقتصادی است. حضور ۱۸ نماینده استان نیز بسیار موثر بوده و بسیار از ما جلوتر هستند.
وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان فعالان بخش خصوصی نباید فراموش کنیم که دولت در چه شرایطی کشور را تحویل گرفت. رشد اقتصادی ۶.۹- بود که ظرف سه سال آن را افزایش داد و ما رشد اقتصادی مثبت داشتیم. رشیدیان با بحرانهای موسسات اعتباری روبهرو شدند که هر دولتی را میتواند ساقط کند. اولین جلسهای که ما در دولت یازدهم با رییسجمهور داشتیم به ابتکار رشیدیان بود. قدرشناسی از خدمتگزاران باید فرهنگ باشد. استانداری ۵ سال در استان با این بحرانهای مالی روبهرو بود که منجر شد، دولت ۳۶ هزار میلیارد تومان از بیتالمال هزینه کند تا مشکلات امنیتی ایحاد نشود. این کار بسیار بزرگی است.
رزمحسینی بیان کرد: پدیده نیز همواره در گذشته رتبه اول استان بود که مشکلات آن به استاندار جدید رسیده و باید حل و فصل کند. مشکلات وجود دارد. رشیدیان با اعتراضات دی ماه سال ۹۶ روبهرو شدند که از خراسان شروع شد. رتبه اول شورا در سال گذشته مربوط به زمان رشیدیان است، من در سال گذشته تنها دو جلسه در شورای گفتوگو حضور داشتم. امیدوارم در سال جدید نیز شورا مانند گذشته فعال باشد، همان جایگاه را حفظ کرده و به فعالان اقتصادی کمک کند. هر فعال اقتصادی که شغلی ایجاد میکند، جزو عابدین کشور است.