عدم ارائه گزارشی از سرنوشت نامه های اتاق به جناب پزشکیان با موضوع معرفی افراد برای پست وزارت
- شناسه خبر: 14793
- تاریخ و زمان ارسال: 31 مرداد 1403 ساعت 07:58
- بازدید : 58 بازدید
- نویسنده: kanoonkarafarini
استاد ارجمند جناب آقای حسن زاده ریاست و اعضای هیات رئیسه محترم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
با عرض سلام و احترام
چندی قبل در یادداشتی ضمن نقد اصل صدور و نحوه معرفی عزیزی که شما بزرگواران به خوبی مطلع بودید که وی پس از چند ماه ریاست بر اتاق ایران تحت فشار سازمان های نظارتی مجبور به کنارگیری گردید لذا مشخص بود که آن سازمان ها وی را برای حضور در دولت تایید نخواهند کرد به ریاست جمهوری جهت واگذاری پست وزارت صمت، یادآور شده بودم اگر جناب دکتر پزشکیان ریاست محترم جمهوری به هر دلیل از معرفی وی به مجلس خودداری نماید در چهار سال آینده، رابطه اتاق با دولت چگونه خواهد بود؟ بخصوص که از نظر امضاکنندگان نامه فشار سازمان های نظارتی اشتباه بوده و فرد معرفی شده شایستگی وزارت را داشت است ، آیا اتاق و بخش خصوصی از این بی توجهی بدون اعتراض عبور می کنند؟!
اگر اعتراض نکنند جامعه اقتصادی کشور چه برداشتی از رابطه بخش خصوصی با دولت جدید که کمترین ارزش را برای امضای بزرگان اتاق قائل نشده است خواهند داشت؟ آیا این موضوع باعث تخریب بیشتر بخش خصوصی توسط اتاق نخواهد بود ؟
بعد از نامه معرفی افراد بویژه آقای دکتر سلاح ورزی توسط شما بزرگان اتاق، در اردوی دولت دکتر پزشکیان اتفاقات مهمی از جمله معرفی بعضی افراد ضد توسعه، کارآفرینی و سازندگی به مجلس، جدایی دکتر ظریف از دولت و عدم توجه به نظرات بخش خصوصی رخ داد ، که هر یک به تنهایی بسیار مهم است با این وجود در جلسه هیات نمایندگان از هر موضوعی صحبت شد ولی جای گفتگو در خصوص موضوعات روز خالی بود .
آیا مناسب نبود در جلسه هیات نمایندگان ۲۸ مرداد، گزارش از وضعیت تشکیل دولت دکتر پزشکیان (که اتاق به خاطر پیگیری رفع تحریم ها از وی حمایت کرد) ارائه و پیرامون دلایل جدا شدن آقای ظریف از دولت ، چگونگی نوشتن نامه های اتاق و پاسخ رئیس جمهور به آن نامه ها گفتگو می شد، تا نظر دولت دکتر پزشکیان در نبودن دکتر ظریف نسبت به برجام و رفع تحریم ها که مردم با بودن ظریف به آن امیدوار شده بودند از یک طرف و چگونگی رابطه اتاق با دولتی که به هر دلیل به خواسته های بخش خصوصی به ویژه معرفی جناب دکتر سلاح ورزی کمترین توجه را ننمود گفتگو می شد تا مشخص شود نوشتن نامه اتاق اشتباه بود یا عدم توجه آقای پزشکیان به خواست هیات رئیسه اتاق .
آیا بهتر نبود فرد یا افرادی که از داخل و خارج اتاق ایران در وظایف رئیس و دبیرکل مداخله می کنند تا اینکونه اقدامات اشتباه انجام شود روشن می شد؟
یقیناً اگر این شیوه از مداخلات در حوزه اختیارات ریاست و دبیرکل که وظیفه اداره و انجام مکاتبه با خارج اتاق ایران را به عهده دارند پیشگیری نشود، اعتبار اتاق بازرگانی که در دوره فعلی به دلیل همین مداخلات بسیار تخریب شده است بیش از این تخریب خواهد شد.
اکنون نیز دیر نشده، مناسب است به جای سکوت پر ابهام توسط هیات رئیسه اتاق توضیح قانع کننده برای عموم فعالین اقتصادی بویژه اعضای هیات نمایندگان اتاق ایران ارائه گردد.