شورای حکمیت با حضور بزرگان استان تشکیل شود
- شناسه خبر: 7343
- تاریخ و زمان ارسال: 21 دی 1399 ساعت 05:24
- بازدید : 80 بازدید
- نویسنده: kanoonkarafarini
شهرداری و وزارت راه باید در منطقه هزینه میکردند اما نکردند
محمدحسین روشنک، رئیس کانون کارآفرینان خراسان رضوی:
🔺 نکته حائز اهمیتی که در منطقه وجود دارد اما کسی به آن توجه نمیکند، تراز صفر است. به این معنی که در آن زمان مقرر بود که وزارت راه و شهرسازی ۲۰ میلیارد تومان هزینه کند اما نکرده است. شهرداری نیز باید برای این پروژه هزینه میکرد اما نکرده است. تراز صفر یعنی اینکه هر هزینهای که در منطقه شده ، توسط سرمایهگذار و مالکین محلی تامین شده است و در واقع مالک منطقه ثامن، مالکین محلی و سرمایهگذاران هستند و این حقوق شرعی و قانونی است. حقوق شرعی و قانونی باید رعایت شود اما این موضوع دلیلی بر عدم تغییر نیست، به این معنی که وزارت راه و شهرسازی و شهرداری باید هزینه کنند اما هرکجا که مشاور صلاح به ادامه پروژه ندید، ضمن پرداخت خسارت آن را متوقف کند.
🔺من به عنوان رئیس کانون کارآفرینان و نماینده بخش عظیمی از سرمایهگذارانی که در اطراف حرم سرمایهگذاری کردهاند، در اینجا حضور دارم و در ابتدا باید اعتراض خود را نسبت به ۲۰ سال خرابکاری وزارت راه و شهرسازی و ۲۰ سال ظلمی که وزرات راه و شهرسازی و شهرداری در حق سرمایهگذاران و ذینفعان بافت پیرامون حرم مطهر داشتهاند، اعلام کرده تا این موضوع در طی این جلسات ناپدید نشود و در حاشیه قرار نگیرد.
🔺هنگام ساخت زیرگذرها و صحن جامع رضوی، این موضوع مطرح بود که این زیرگذرها و پارکینگها که در سال ۸۱ ساخته شد، برای مدت حداکثر ۱۵ سال است و بعد از ۱۵ سال این زیرگذرها بسته و تبدیل به رواق میشود، در واقع نوع ساخت این زیرگذرها برای رواق مناسب بوده و برای پارکینگ نیست. در آن زمان مقرر بود که همین بولوار شهید شوشتری به نوعی جایگزین زیرگذر شود.
🔺خسارت مربوط به تاخیر چند ساله را چه کسی جبران میکند؟ ما بیش از اینکه از وزارت راه و شهرسازی گله داشته باشیم از سابقه کار شهرداری گلهمندیم. چرا طرح ده ساله، بعد از ۲۵ سال تنها ۵۰ درصد پیشرفت دارد؟ چرا عاملین آن محاکمه نمیشوند؟
🔺پیشنهاد ما ( سرمایهگذاران منطقه اطراف حرم رضوی) تشکیل شورای حکمیت است که به ریاست حضرت آیت الله علمالهدی و با حضور آیت الله مروی، استاندار خراسان رضوی، ریاست دادگستری، رئیس شورای شهر، فرماندار و شهردار مشهد، شورای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و نماینده وزارت راه و شهرسازی و در صورت لزوم، نمایندگان ذینفعان تشکیل شود.
🔺تقلیل مساحت باغراههای منتهی به حرم مطهر رضوی که بهعنوان تنفسگاه و فضای سبز این محدوده فشرده مدنظر بوده، اثرات منفی دارد.