سرمایهگذاری در خراسان رضوی ۲۵ برابر شده است
- شناسه خبر: 6236
- تاریخ و زمان ارسال: 4 شهریور 1399 ساعت 05:14
- بازدید : 39 بازدید
- نویسنده: karafarin

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی از افزایش ۲۵ برابری سرمایهگذاری در واحدهای صنعتی و معدنی این استان در دولت تدبیر و امید نسبت به هفت سال گذشته خبر داد.
علی رسولیان روز دوشنبه در مراسم افتتاح طرحهای هفته دولت در گناباد گفت: میزان گاز رسانی و برق رسانی به صنایع استان خراسان رضوی در این مدت به ترتیب از ۱۹ به ۲۵ و از ۲۷ به ۳۳ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: بزرگترین واحدهای فولادی و صنعتی طی این مدت در خراسان رضوی ایجاد شد که از جمله آنها میتوان به بزرگترین واحدهای گندله و کنسانتره سازی کشور و تولید شیشه اشاره کرد.
معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: با وجود تشدید تحریمهای اقتصادی دشمنان، دولت تدبیر و امید با همه توان برای حفظ و صیانت از اشتغال موجود و توسعه کمی و کیفی سرمایه گذاریها در بخشهای مختلف از جمله صنعتی و معدنی و کشاورزی در کشور از هیچ تلاشی کوتاهی نکرد و از مجموع طرحهای مثلث توسعه اقتصادی استان تاکنون با همکاری بخش خصوصی و معینهای اقتصادی ۲۳۰ طرح با مجموع سرمایه گذاری ۱۱۰ هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: ۷۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال طرح نیز هم اکنون در این استان آماده بهره برداری است که از جمله آنها واحدهای تولید سیلیس، شیشه و طرحهای فولادی است.
رسولیان افزود: هزار و ۲۵۷ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در این استان در حال اجراست که بهره برداری از آنها نوید بخش خوبی برای توسعه، کارآفرینی و اشتغال در منطقه است.
وی ادامه داد: ۹۰ واحد تولیدی در استان خراسان رضوی طی سال گذشته احیا شدند و امسال هزار و ۵۰۰ واحد شناسایی شده و همه مسوولان و بخشها با سلائق مختلف اعم از ائمه جمعه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دیگر مسوولان در این مسیر پای کار آمدهاند.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: در شرایط شیوع کرونا در اسفند ماه سال گذشته و نیاز مبرم برای تامین ماسک و مواد ضد عفونی کننده برای استفاده بیمارستانها و مراکز درمانی و مردم ، با بهره گیری از ظرفیت و توان بخش خصوصی برای رفع این کمبودها تلاش شد و ۲ میلیون ماسک خریداری و در اختیاز مراکز درمانی قرار گرفت ولی هم اکنون روزانه ۱.۵ میلیون ماسک تولید میشود.
وی افزود: تعداد مجوز واحدهای تولیدی ضد عفونی کننده در خراسان رضوی از ابتدای شیوع کرونا تاکنون از ۱۰ به ۲۵ مورد و ظرفیت تولید الکل به ۱۴ هزار تا ۲۵ هزار لیتر افزایش یافت و برای تامین نیاز استان یک میلیون لیتر الکل از یکی دیگر از استانها وارد شد.
رسولیان ادامه داد: گناباد از ظرفیتهای بسیار در حوزه های گردشگری، سرمایه گذاری در بخشهای صنعتی و معدنی و کشاورزی برخوردار است و با وجود کمبود بارندگی و شرایط آب و هوایی، بهترین دامها و شیر در این منطقه تولید میشود.
فرماندار گناباد هم گفت: از مجموع ۱۶ واحد تولیدی دارای مشکل که در راستای تفاهم نامه طرح مثلث توسعه اقتصادی در این شهرستان در اولویت رسیدگی قرار گرفت هفت واحد به صورت صددرصد تکمیل و آماده بهره برداری است و دو واحد از این تعداد امروز به بهره برداری رسید و ۶ واحد با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در دست اجراست و از همه ظرفیتها برای تکمیل طرحهای نیمه تمام تا پایان دولت استفاده میکنیم.
حامد قربانی افزود: از مجموع ۱۷۲ واحد تولیدی صنعتی و معدنی در گناباد ۱۵۸ واحد فعال هستند و در این راستا از سال ۱۳۹۵ تاکنون ۶۴ واحد به تعداد واحدهای تولیدی شهرستان افزوده شده و در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی یک هزار و ۴۱ اشتغال پایدار در گناباد ایجاد شده است.
وی ادامه داد: با توجه به قابلیتهای صنعتی و معدنی گناباد افزایش مهارت تولید کنندگان و دست اندرکاران واحدهای تولیدی مورد عنایت خاص قرار گرفت و با بهره گیری از ظرفیت فنی و حرفه ای این شهرستان که قطب این آموزشها در منطقه به شمار میرود از طریق تفاهمنامههایی با بخشهایی مانند آموزش و پرورش و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و معینهای اقتصادی در این زمینه تلاش میشود.
فرماندار گناباد گفت: همزمان با دومین روز از هفته دولت هفت طرح تولیدی و آموزشی و خدماتی شامل کشتارگاه دام، شرکت تولیدی مواد ضد عفونی کننده بر پایه الکل و مایع دستشویی ، واحدهای تولید آجرنمای پرسی، چمن مصنوعی آموزشکده فنی، سالن مرکز آموزش فنی و حرفه ای و اقامتگاه بوم گردی در مجموع با هزینه ۱۸۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در این شهرستان به بهره برداری رسید و برای ۷۶ نفر اشتغال ایجاد شد.
۷۸ طرح با هزینه بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال طی هفته دولت در گناباد به بهره برداری میرسد که برای ۱۴۶ نفر اشتغال ایجاد می کند.
این طرحها در بخشهای عمران شهری، کشاورزی، آموزشی، آب و فاضلاب، مخابرات، بهداشت و درمان، صنعت و معدن، منابع طبیعی، صندوق کارآفرینی، راهداری و حمل و نقل جادهای، کمیته امداد و بهزیستی، برق رسانی، میراث فرهنگی، دامپزشکی و فنی و حرفهای اجرا شدهاند.
شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.