رشد ۵۲ درصدی صادرات خراسان رضوی؛ کالاهای اصلی صادراتی تغییری نداشته است
- شناسه خبر: 3322
- تاریخ و زمان ارسال: 15 مرداد 1398 ساعت 05:21
- بازدید : 16 بازدید
- نویسنده: karafarin

ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: ارزش دلاری صادرات در خراسان رضوی در ۴ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته ۵۲ درصد رشد داشته است.
امید جهانخواه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم درمشهد مقدساظهار داشت: بر اساس نتایج حاصل از آمار کارشناسی نشده مقدماتی میزان صادرات کالا از گمرکات خراسان رضوی در طول ۴ ماه ابتدایی سال ۱۳۹۸ معادل یک میلیون و ۲۷۰ هزار تن و به ارزش ۵۳۷ میلیون دلار بوده که از نظر ارزشی نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه ۵۲ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: از ارزش مجموع صادرات غیرنفتی تا پایان تیرماه امسال ۶ میلیون و ۶۷۶ هزار دلار از محل تجارت چمدانی و رقم ۱۴ هزار و ۲۸۰ هزار دلار از محل بازارچههای مرزی دوغارون و باجگیران بوده است.
ناظر گمرکات خراسان رضوی بیان کرد: همچنین تا پایان تیر ماه امسال میزان واردات استان ۱۰۴ هزار تن و به ارزش ۱۱۸ میلیون دلار بوده که در مقایسه با سال گذشته در همین مدت ۶ درصد کاهش داشته است.
بیشتر بخوانید
- قم| حمایت از کارگاههای کوچک داخلی مهمترین هدف مرکز صادرات و سرمایهگذاری است
- غبار بیتدبیری بر تار و پود فرش کرمانشاه؛ وقتی قوانین بانک مرکزی مانعی بزرگ برای صادرات فرش میشود
- صادرات فرش دستباف خراسان جنوبی ۶۰ درصد کاهش یافت
جهانخواه تأکید کرد: با توجه به ارقام ذکر شده در مورد صادرات و واردات در مورد ۴ ماهه ابتدایی امسال در خراسان رضوی باید گفت تراز تجاری این استان مثبت و معادل ۴۱۹ میلیون دلار بوده است.
وی با بیان اینکه اقلام عمده صادراتی استان خراسان رضوی تغییر آنچنانی نسبت به دورههای قبلی آماری نداشته است، خاطرنشان کرد: زعفران در بستهبندی بالای ۳۰ گرم، سایر روغنهای سبک و فرآوردهها به جز بنزین، سایر فرآوردههای غیرمذکور دارای ۷۰ درصد وزنی یا بیشتر نفت یا روغنهای معدنی قیری و سیب تازه مهمترین اقلام صادراتی خراسان رضوی به کشورهای دیگر بودهاند.
ناظر گمرکات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همچنین باید گفت افغانستان، عراق، ترکمنستان و ازبکستان نیز از مهمترین کشورهای هدف کالاهای صادراتی خراسان رضوی هستند.
جهانخواه بیان کرد: علاوه بر این اقلام عمده وارداتی به خراسان رضوی نیز پنبه حلاجی نشده، کلرور پتاسیم، ابریشم خام و لوبیا چیتی هستند که از ازبکستان، ترکیه، امارات متحده عربی و چین وارد شدهاند.